Voor loopbaancoaches: meer effect met loopbaancoaching met de Weflect-app.

Meer effect op de ontwikkeling van je coachee tijdens het loopbaantraject.

Hoe zorg je dat coachees aan de slag gaan én blijven?

Overzicht en inzicht in de voortgang en ontwikkeling van jouw coachees. Wanneer je zeker wil weten dat coachees zich blijven ontwikkelen.  Wanneer je wil weten wat de knelpunten en belangrijke gespreksonderwerpen zijn. Wanneer je ook buiten de contactmomenten om de ontwikkeling wil borgen. 

Meer effect met jouw coaching.

Door slim herhalen van de belangrijkste onderwerpen, vragen, oefeningen of het geven van een voorbeeld vergroot je het leereffect.

Op ieder moment bijsturen in het coachproces.

Met een kort bericht, document of simpelweg compliment zorg je dat er actief wordt gewerkt aan de ontwikkeling.

Inzicht in de voortgang van jouw coachees.

Zie op ieder moment waar coachees mee bezig zijn, tegen welke vragen ze aan lopen en waar een coachee even aan de jas getrokken moet worden. Met Weflect kun je handmatig én automatisch deelnemers een stapje verder helpen.​

Individuele leergangen en modules.

Stel zelf de (individuele) leerpaden samen. Door inhoud pas vanaf een bepaald moment beschikbaar te laten komen of startvoorwaarden te stellen kunnen caochees ongestoord op hun eigen tempo leren en ontwikkelen op de voor hen relevante onderwerpen.

Bespaar tijd: deel video's, links, veelgebruikte documenten.

Op ieder moment kun je jouw coachee voorzien van de juiste prikkel: stuur even een voorbeeld toe, een inspirerend filmpje of handig werkblad.​

Jouw coachees leren waar en wanneer ze willen.

Leren waar, wanneer en zo lang als jouw coachees willen.
Via de app kunnen coachees op ieder moment, iedere plek hun eigen leermodules en -opdrachten maken. Bovendien staan ze – indien gewenst – in direct contact met jou of je collega-coaches.

Weflect ondersteunt ambitieuze en innovatieve loopbaancoaches. We helpen ze de impact van hun loopbaancoach-trajecten te vergroten. De inzet van Weflect levert beter contact met coachees op en vergroot de effectiviteit van coaches.

Ook interesse in een loopbaancoach-omgeving van Weflect?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je meer informatie over de leeromgeving van Weflect toe.

Een aantal handige functies voor loopbaancoaches.

Weflect vergroot de impact van jouw coachtraject.

Vaker contact.

Met Weflect onderhoud je het contact tussen afspraken en trainingsdagen. Zo voorkom je verrassingen of vragen tijdens afspraken.

Actief bijsturen.

Wanneer je slechts sporadisch afspreekt met coachees is het moeilijk de grip op de voortgang te houden. Met Weflect kun je realtime bijsturen.

Leermateriaal

Testjes, slimme vragen, oefeningen; waarom zou je al het materiaal tot de afspraak bewaren en coachees niet eerder laten profiteren en leren?

Blended leren.

Leren doen we niet aleen op vooraf bepaalde momenten. Met Weflect maak je blended leren mogelijk en sluit je aan op de veranderende behoeften van coachees.

Bespaar tijd.

Gemaakte opdrachten tijdens het gesprek doornemen is kostbaar. Steeds informeren naar voortgang en ontwikkelplannen vraagt tijd. Weflect bespaart veel tijd.

Eén dossier.

E-mails, Excel-documenten, ontwikkeplannen; het is een hele administratie. Met Weflect behoud je eenvoudig overzicht per coachee. Voortgang, inhoud & contact.